پرش به محتوای اصلی

ونزوئلا، ترکیه را به عنوان حافظ منافع خود در واشنگتن معرفی کرد

پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۶:۰۸
79

ونزوئلا پیشنهاد داد که ترکیه حافظ منافع این کشور در واشنگتن شود.

به گزارش بازتاب، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ساموئل مونکادا نماینده ونزوئلا در سازمان ملل در کنفرانس خبری اعلام کرد: کاراکاس پیشنهاد می‌کند که ترکیه حافظ منافع این کشور در واشنگتن شود.

مونکادا روز چهارشنبه اعلام کرد: آمریکا دولت سوئیس را به عنوان حافظ منافع در کاراکاس معرفی کرده و ما به این مساله احترام گذاشته‌ایم و نیاز داریم که آنها حافظ منافع ما را قبول کنند.

تمام دیپلمات‌های آمریکایی در اواسط ماه مارس بنا به درخواست دولت ونزوئلا این کشور را ترک کرده و در مقابل وزارت خارجه آمریکا به دیپلمات‌های ونزوئلایی دستور داد که تا ۲۴ آوریل گذشته واشنگتن را ترک کنند.

مونکادا اضافه کرد که او امیدوار است که وزارت خارجه آمریکا پیش از تحویل سفارت به نمایندگان خوآن گوآیدو رهبر اپوزیسیون ونزوئلا مجددا فکر کرده و این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.