پرش به محتوای اصلی

عذرخواهی امیرحسین قیاسی از سکوتش در شرایط جنگ

شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ ۲۰:۴۹
امیرحسین قیاسی

قبول دارم که سکوت در دوره‌ی جنگ اشتباه بود ولى حتى در صورت سکوت هم معلومه که من مقابل کسى هستم که بدخواه کشورمه. کسى که مى‌خواد تمدنم رو نابود کنه، مى‌خواد زیرساختاى کشورم رو نابود کنه و به خودم مستقیما آسیب زده.

امیرحسین قیاسی، کمدین فضای مجازی، بعد از انتقادات و حواشی که برایش به‌وجود آمده بود، در فضای مجازی شخصی خود نوشت:

من همیشه فکر مى‌کردم جنگ مال گذشته است. من چند بار بیشتر بابام رو ندیدم ولى تو همون چند بارى که دیدمش از خاطرات ۸سال جنگیدن مى‌گفت. از عموى ١٣ ساله‌ام که شهید شده بود. از مدرسه‌اى که تو شهرمون بروجرد، تو سال ۶۵ زدن، فک مى‌کردم اینا همه‌ش قصه است.
فکر نمى‌کردم تو دوره‌اى که من زندگی مى‌کنم هم هنوز موجوداتى وجود داشته باشن که به مدرسه و بچه‌ها موشک بزنن. تا بچه‌های مظلوم میناب رو دیدم. از شروع جنگ به این ور آدما خیلى چیزا رو از دست دادن. یکى جونشو فدا کرد و شهید شد، یکى عزیزشو از دست داد، یکى خونه زندگیشو از دست داد، یکى شغلشو از دست داد.

تو این مدت ما هم علاوه بر سلامت روان و جسم و شغلمون، به همراه همسرم یه تیکه از وجودمون رو از دست دادیم. کسى نمى‌دونه به ما چی گذشت، همین طورکه ما نمى‌دونیم به دیگران چی گذشته.

قبول دارم که سکوت در دوره‌ی جنگ اشتباه بود ولى حتى در صورت سکوت هم معلومه که من مقابل کسى هستم که بدخواه کشورمه. کسى که مى‌خواد تمدنم رو نابود کنه، مى‌خواد زیرساختاى کشورم رو نابود کنه و به خودم مستقیما آسیب زده.

اگر دوباره همچین اتفاقاتى افتاد و ارتباط ما باهم قطع شد شما بدونید که من تحت هر شرایطى طرف ایرانم. دوستتون دارم.

 

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.