پرش به محتوای اصلی

 90% سد کرج خالی شد!

کد خبر 1171749
سد کرج

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز از کاهش بی‌سابقه ذخیره سد کرج خبر داد و اعلام کرد: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد حجم این سد خالی شده و شرایط منابع آبی استان در وضعیت بحرانی قرار دارد.

به گزارش نامه‌نیوز، نجفیان با اشاره به تأثیر گرمای بالاتر از حد نرمال و افزایش تبخیر منابع آبی گفت: «در ماه‌های اخیر گرما و کاهش بارندگی موجب افت شدید ذخایر سدها شده و سد کرج اکنون به کمترین میزان ذخیره در سال‌های اخیر رسیده است.»

وی با ابراز امیدواری نسبت به تحقق پیش‌بینی‌های هواشناسی افزود: «انتظار داریم از آبان‌ماه شاهد آغاز بارندگی‌ها باشیم تا بخشی از کمبود منابع آبی جبران شود و در فصل بهار نیز نزولات جوی ادامه یابد.»

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز همچنین با تأکید بر لزوم برخورد قاطع با برداشت‌های غیرمجاز گفت: «دیگر زمان مماشات با چاه‌های غیرمجاز به سر آمده است. برای حفظ منابع آب شرب و تأمین نیاز صنایع، باید جلوی هرگونه برداشت غیرقانونی گرفته شود تا بتوانیم پایداری تأمین آب در استان را تضمین کنیم.»

وی از شهروندان نیز خواست تا با صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب، شرکت آب منطقه‌ای را در مدیریت این بحران یاری کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.