پرش به محتوای اصلی

حذف میرحسینی و اخلاقی در مرحله یک‌چهارم نهایی

کد خبر 290237
43

دو نماینده تیم ملی تکواندو بانوان با شکست مقابل رقبای خود از دور مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا حذف شدند.

بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا 2018 – ویتنام با حضور 267 تکواندوکار از 34 کشور از روز گذشته (شنبه) در سالن «پوتوا» هوشیمینه آغاز وفردا به پایان می‌رسد.

امروز (یکشنبه – 6 خردادماه) و در روز دوم، رقابت های اوزان 63-، 80- و 87- کیلوگرم مردان و 53-، 67- و 73- کیلوگرم گروه زنان برگزار می‌شود که سروش احمدی (وزن 63- کیلوگرم)، مهدی خدا بخشی (وزن 80- کیلوگرم)، پوریا عرفانیان و احمد محمدی (وزن 87- کیلوگرم)، ملیکا میرحسینی (وزن 67- کیلوگرم) و هانیه اخلاقی (وزن 73- کیلوگرم) هوگوپوشان ایرانی در این روز هستند.

در وزن 67- کیلوگرم، ملیکا میرحسینی در دور نخست ابتدا با نتیجه 19 بر 11 از سد “بانو منصوروآ” از قزاقستان گذشت اما در ادامه و در مرحله یک‌چهارم نهایی با نتیجه 6 بر 5 مغلوب “یونفی گو” از چین شکست خورد تا از دور مسابقات کنار برود.

به گزارش تسنیم، همچنین در وزن 73- کیلوگرم، هانیه اخلاقی در گام نخست با نتیجه 27 بر 7 از سد “ماریا رگی” از هندوستان گذشت اما در ادامه و در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل “دا بین لی” از کره‌جنوبی با نتیجه 20 بر 11 مغلوب شد تا پرونده او نیز در این مسابقات بسته شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.