140 میلیون انواع گل در محلات تولید شد

    کد خبر :320890

مدیر جهاد کشاورزی محلات گفت: 140 میلیون انواع گل و گیاه زینتی بهار امسال در محلات تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی شد.

50 میلیون از این تولیدات گل های فصلی و نشایی، 39 میلیون گل های شاخه بریده، 25 میلیون درخت و درختچه زینتی و بقیه گل های آپارتمانی بوده است.
وی اظهارکرد: این میزان تولید گل وگیاه زینتی امسال در 900 هکتار فضای باز و گلخانه ای محلات انجام شده است.
محمودی یادآور شد: گل های شاخه بریده از گونه های گلایل، میخک، داوودی، لیسیانتوس ،آنتوریوم و لیلیوم بوده است.
مدیرجهاد کشاورزی محلات گفت: مهمترین گل های آپارتمانی این شهرستان حسن یوسف، گل سنگ، کاکتوس، شفلرا، دیفن، باخیا، پتوس و فیکوس و گل های نشایی و فصلی شامل انواع اطلسی، بنفشه، میمون، سلوی، پریوش و آهار است.
محمودی، مهمترین انواع درخت و درختچه زینتی تولیدی امسال در محلات را شامل رزباغچه ای، شاهپسند، ختمی، یاس، بید، زرشک زینتی و شمشاد بیان کرد.
وی توضیح داد: 30 درصد از مردم محلات در صنعت گل اشتغال دارند و دانش فنی تولید گل محلات در دنیا بی­نظیر است.
مدیرجهاد کشاورزی محلات گفت: شانزدهین نمایشگاه ملی گل و صنایع وابسته کشور به منظور بازاریابی و افزایش صادرات گل و گیاه ازششم تا دهم شهریور ماه جاری در محل پایانه های صادراتی محلات در فضایی با وسعت هفت هزار و 100 متر مربع سالن و 40 هزار متر مربع فضای سبز برگزار می شود.
محمودی افزود: تاکنون بیش از 100 شرکت داخلی و خارجی برای حضور در شانزدهمین نمایشگاه ملی گل، گیاهان زینتی و صنایع وابسته محلات ثبت نام کردند.
به گفته وی،سابقه گلکاری در محلات بیش از 70 سال است و در این شهرستان 55 هزار نفری، افزون بر سه هزار نفر به صورت رسمی در قالب 700 واحد تولید و پرورش گل و گیاهان زینتی مشغول به کار هستند.
محلات بیشترین سطح زیر کشت وپرورش انواع گل و گیاه زینتی را در کشور دارد و 18 درصد از سطح زیر کشت کشور، 12 درصد از گل شاخه بریده، 80 درصد تولید گل های فصلی نشایی، 21 درصد از تولید درخت و درختچه های زینتی و 14 درصد از گیاهان آپارتمانی کشور در محلات است.
تولید 350 گونه مختلف گیاهان زینتی، آپارتمانی و فضای سبز، محلات را به یکی از قطب های پرورش و تجارت گل و گیاه ایران تبدیل کرده است.
شهرستان محلات واقع در جنوب استان مرکزی دارای 55 هزار نفر جمعیت است که به هلند ایران شهرت دارد و قطب تولید گل و گیاهان زینتی، سنگ نما و ماهی زینتی کشور محسوب می شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید