پرش به محتوای اصلی

۳۰ درصد زنان مبتلا به درجاتی از بی اختیاری ادراری هستند

کد خبر 300266
29

رئیس بیست و یکمین کنگره انجمن ارولوژی ایران با اشاره به شایع‌ترین مشکلات اورولوژی در زنان، گفت: در حدود ۳۰ درصد زنان مبتلا به درجاتی از بی اختیاری ادراری هستند.

دکتر عباس بصیری در آستانه برگزاری بیست و یکمین کنگره انجمن اورولوژی ایران، اظهار داشت: در این کنگره مباحثی همچون اورولوژی اطفال و زنان، آندوسکوپی و لاپاراسکوپی، سرطان‌های دستگاه ادراری، جراحی‌های ترمیمی دستگاه‌های ادراری و…، مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد و جدیدترین دستاوردهای علمی و درمان‌های نوین مطرح می‌شود.

وی افزود: این کنگره از ۲۹ خرداد به مدت ۴ روز در محل سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود و میهمانانی از داخل و خارج کشور که در حوزه اورولوژی صاحبنظر هستند شرکت می‌کنند.

رئیس انجمن اورولوژی ایران در مورد شایع‌ترین مشکلات اورولوژی در زنان ، گفت: بی‌اختیاری ادراری یکی از این مشکلات بوده که بر اساس برخی از آمارها تا ۳۰ درصد از زنانی که ازدواج کرده و زایمان‌های متعدد داشته‌اند به درجاتی از بی‌اختیاری ادرار مبتلا می‌شوند که آخرین نکات‌ درمانی و تشخیص توسط همکاران ما در یک میزگرد مورد بحث و تبادل‌نظر قرار می‌گیرد.

بصیری گفت: زایمان‌های سخت و مشکل همچنین طولانی‌مدت از مجاری زایمان طبیعی می‌تواند سبب بی‌اختیاری ادراری در زنان شود که در قدیم برای درمان آن از روش‌های جراحی باز استفاده می‌شد و اکنون جراحی‌های بسته ‌و آندوسکوپی مدنظر قرار داشته که پیشرفت‌های خوبی در این زمینه حاصل شده است و درمان این بیماری صد درصد امکانپذیر است.

وی در مورد عفونت‌های ادراری در زنان، افزود: این مشکل به ویژه در زنانی که در سن باروری بوده و متأهل هستند شایع‌تر است و کوتاهی طول مجرای ادراری و انتقال میکروب به مثانه از عمده‌ دلایل ایجاد آن است که این مشکل در اکثر افراد با آنتی‌بیوتیک قابل درمان است.

رئیس بیست و یکمین کنگره انجمن اورولوژی ایران، گفت: متأسفانه برخی از زنان نسبت به آنتی‌بیوتیک مقاوم بوده که این موضوع در کنگره مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

به گزارش مهر ، وی در پاسخ به اینکه آیا استخر رفتن می‌تواند عاملی در بروز عفونت ادراری در زنان شود،‌ گفت: زنانی که استعداد عفونت ادراری نداشته باشند یا قبلاً با این مشکل مواجه نشده باشند خیلی موضوع استخر در آنها تأثیرگذار نیست ولی این مسئله در زنان مستعد و با سابقه عفونت می‌تواند اثرگذار باشد.

بصیری خاطرنشان کرد: سرطان‌های شایع دستگاه ادراری از جمله پروستات و مثانه در این کنگره مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد و جدیدترین‌ترین دستاوردها در این زمینه مطرح خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.