پرش به محتوای اصلی

۳فرمول پیشنهادی برای قیمت‌گذاری محصولات فولادی، مس و آلومینیوم

شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ ۱۳:۲۴

وزیر صنعت و معاون او سه فرمول پیشنهادی برای قیمت گذاری محصولات فولادی، مس و آلومینیوم را اعلام کردند.

به گزارش بازتاب به نقل از بورس پرس، در تازه ترین تصمیم مسئولان برای صنایع و شرکت های بورسی، وزیر صنعت خواهان لزوم استفاده از دستورالعمل جدید برای قیمت گذاری محصولا فولادی، مس و آلومینیوم شده است.

براساس این گزارش، محمد شریعتمداری در نامه ایی به حسن یونس سینکی معاون امور اقتصادی و بازرگانی خود که 24 اسفند نوشته شده با اشاره به نامه 22 دی سال گذشته سازمان برنامه و بودجه در مورد اثر رشد قیمت محصولات فولادی بر شاخص های تعدیل و با هدف جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت ها از لزوم دستورالعمل جدید خبر داد.

سینکی نیز در نامه ایی به پنج معاون و همچنین مدیر عامل بورس کالا، محاسبه نرخ پایه شمش در بورس کالا بر اساس فرمول پیشنهادی وزارت صنعت را اعلام کرد.

 

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.