پرش به محتوای اصلی

یک کشته و ۵ زخمی در سیل عسلویه

کد خبر 859196
یک کشته و ۵ زخمی در سیل عسلویه

رئیس هلال احمر شهرستان عسلویه گفت: بارش باران و جاری شدن سیل در ارتفاعات عسلویه یک کشته و پنج زخمی بر جای گذاشت.

محمد اظهار کرد: بر اثر بارش باران و جاری شدن سیل در ارتفاعات کوه های اخند شهرستان عسلویه یک گروه کوهنوردی از شهرستان بوشهر که به آبشار درزو رفته بودند دچار آبگرفتگی می شوند که متاسفانه دختر خانم ٢٠ ساله فوت می کند

وی درباره تشریح خدمات امدادرسانی گفت: با کمک تیم امداد و نجات کوهستان لامرد که در محل حادثه حضور دارند در حال انتقال مصدومین به نقطه امن هستیم تا به بیمارستان منتقل شوند.

رئیس هلال احمر عسلویه بیان کرد: سپاه ناحیه شهرستان، آتش نشانی منطقه ویژه اعلام آمادگی کرده اند تا در صورت لزوم به منطقه اعزام شوند.

وفایی خاطر نشان کرد : به دلیل طولانی و صعب العبور بودن مسیر انتقال مصدومین و جسد تا صبح طول می کشد نیاز به ١٠ کوهنورد زبده به همراه افراد راه بلد و تجهیزات کافی داریم که ١۵ نفر از نیروهای سپاه عسلویه در مسیر هستند تا به محل حادثه برسند ولی باز به نیروی بیشتر و امکانات نیازمندیم.

وی افزود: با توجه به سنگین بودن وزن مصدومین و طولانی بودن مسیر ۵ ساعت زمان می برد تا مصدومین به نطقه امن منتقل شوند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان بوشهر، آبشار درزو در ارتفاعات کوههای اخند شهرستان عسلویه واقع شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.