پرش به محتوای اصلی

یک جسد باقی حادثه سنندج شناسایی نشد

پنجشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷ ۱۷:۰۸
53

رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه با هماهنگی مقام قضایی پیکر جان باختگان به خانواده‌های آنها تحویل داده شد، گفت: یکی از اجساد باقی مانده که احتمالا مربوط به راننده تریلی است از سوی خانواده وی شناسایی نشد که پس از جواب آزمایش DNA ، هویت وی اعلام خواهد شد.

‌به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار محمدرضا مقیمی با اعلام این خبر اظهار کرد: پس از تصادف دلخراش اتوبوس مسافربری سنندج – تهران با تانکر حمل نفت مازوت در یکی از بلوارهای شهر سنندج که به آتش گرفتن مسافران آن منجر شده بود، مأموران تشخیص هویت پلیس آگاهی استان کردستان پیگیری موضوع را به صورت ویژه در دستور کاری خود قرار دادند .

وی به اعزام دو اکیپ از تیم دی‌وی‌آی و بررسی صحنه جرم اداره تشخیص هویت با کلیه امکانات و تجهیزات به محل حادثه اشاره کرد و گفت: پس از انجام هماهنگی‌های لازم و انتقال اجساد، از ۱۱ پیکر شامل دو زن، یک پسر بچه و ۹ مرد توسط کارشناسان نمونه برداری شد.

به گزارش ایسنا:رئیس پلیس آگاهی ناجا شدت سوختگی قربانیان این حادثه را شدید عنوان کرد و اظهارکرد: کارشناسان تیم دی وی آی پس از انجام آزمایشات و بررسی‌های لازم و با توجه به علائم و مشخصه‌هایی که از سوی خانواده‌های مسافران ارائه شد، تعداد ۱۰ نفر از اجساد را شناسایی کردند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، مقیمی با بیان اینکه با هماهنگی مقام قضایی پیکر جان باختگان به خانواده‌های آنها تحویل داده شد، گفت: یکی از اجساد باقی مانده که احتمالا مربوط به راننده تریلی است از سوی خانواده وی شناسایی نشد که پس از جواب آزمایش‌DNA ، هویت وی اعلام خواهد شد

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.