پرش به محتوای اصلی

«یلدا» جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره بارسلون را دریافت کرد

کد خبر 804686
«یلدا» جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره بارسلون را دریافت کرد

فیلم سینمایی «یلدا» جایزه بهترین فیلمنامه را از جشنواره جهانی فیلم بارسلون دریافت کرد.

داوران پنجمین جشنواره جهانی فیلم بارسلون که از ۲۶ فروردین الی ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ برگزارشد، جایزه بهترین فیلمنامه را در بخش مسابقه به مسعود بخشی برای «یلدا» اهدا کردند.

به گزارش ایلنا، «یلدا» محصول مشترک ایران، فرانسه، آلمان، لوکزامبورگ، سوئیس و لبنان در بخش رسمی و مسابقه جشنواره و در رقابت با فیلم‌های «مادرخوانده» (ژان پل سالومه، فرانسه)، «شکوفه پنگوئن» (گلندین آیوین، امریکا و استرالیا)، «کشور کوچک» (اریک باربیه، بلژیک و فرانسه)، «سومبرا» (برونو گاسکون، پرتقال)، «سال سالینجر من» (فلیپ فالاردو، کانادا و ایرلند) و «خائن خوب» (کریستنا رزندال، دانمارک) برنده جایزه بهترین فیلمنامه در این رویداد سینمایی شد.

این فیلم به تهیه‌کنندگی مشترک علی مصفا و موسسه فرهنگی مستقل بن گاه (مسعود و محمود بخشی) با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی تاکنون جایزه بزرگ جشنواره ساندنس آمریکا، جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره جهانی صوفیا، جایزه بزرگ سینمای مجله ال، جایزه ویژه جشنواره واشنگتن، جایزه بهترین کارگردانی جشنواره آنتالیا…را کسب کرده است و اکران آن در اروپا و آمریکا ادامه دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.