پرش به محتوای اصلی

گوجه فرنگی گران شد

کد خبر 853461
tomatoes-990438_1024x1024

رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد از افزایش قیمت گوجه فرنگی در مشهد خبر داد و گفت: سرمای زودرس و به پایان رسیدن فصل برداشت قیمت گوجه فرنگی در برخی شهرستان‌ها را افزایش داده است.

حیدر ساکن برجی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلو از این محصول حداکثر تا ۱۳ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: این افزایش قیمت تا زمانی که بار جدید از دیگر استان‌ها به خراسان رضوی برسد، ادامه خواهد داشت. البته باید توجه داشت این جابه‌جایی نیز زمان‌بر و هزینه‌بر است.

رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد درباره پراکندگی قیمت این محصول در بازار مشهد عنوان کرد: پراکندگی قیمت این محصول در بازار بستگی به کیفیت آن ‌دارد. همچنین احتمال می‌رود این افزایش قیمت در بازه ۲ الی سه روز در مشهد ادامه پیدا کند اما به مرور زمان در سطح کشور نیز این گرانی دیده خواهد شد و تا تامین گوجه فرنگی نیز تداوم پیدا خواهد کرد.

ساکن برجی تصریح کرد: هنگامی که میزان تولید پاسخگوی تقاضای‌ مردم نباشد، افزایش قیمت چند روزی اتفاق می‌افتد اما با تامین تقاضا و رسیدن بار جدید شاهد کاهش قیمت‌ها خواهیم بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.