پرش به محتوای اصلی

گواردیولا مربی ماه لیگ برتر شد؛ جیمی واردی بهترین بازیکن

کد خبر 533940
55

پپ گواردیولا عنوان مربی برتر ماه رقابت‌های لیگ برتر انگلیس را از آن خود کرد.

پپ گواردیولا که تیم تحت‌هدایتش در ماه آوریل حداکثر امتیاز ممکن را در رقابت‌های لیگ برتر انگلیس گرفت، عنوان مربی ماه این رقابت‌ها را از آن خود کرد. این دومین بار در سه ماه گذشته است که این سرمربی اسپانیایی این عنوان را به خود اختصاص می‌دهد.

منچسترسیتیِ تحت‌هدایت گواردیولا در ماه آوریل موفق شد تیم‌های تاتنهام، منچستریونایتد، کاردیف‌سیتی، کریستال‌پالاس و برنلی را شکست دهند و در حالی که 9 گل در این دیدارها به ثمر رساندند، تنها یکبار دروازه‌شان باز شد.

ادن اِزار هم بابت گلی که در برتری 2 بر صفر چلسی به وستهام زد، عنوان گل برتر ماه آوریل لیگ برتر انگلیس را از آن خود کرد. در تاریخ 8 آوریل، این هافبک بلژیکی روی یک حرکت انفرادی و استثنایی، چند بازیکن وستهام را از پیش‌رو برداشت و با شوت پای چپ، تور دروازه چکش‌ها را به لرزه در آورد.

همچنین جیمی واردی، مهاجم انگلیسی لسترسیتی که در ماه آوریل، 5 گل برای روباه‌ها در 4 بازی لیگ برتری به ثمر رساند، جایزه بهترین بازیکن این رقابت‌ها در این ماه را دریافت کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.