پرش به محتوای اصلی

گفت‌وگوهای تلفنی ماکرون با رهبران جهان درباره لبنان

کد خبر 151144
17

رئیس‌جمهوری فرانسه، در چارچوب تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان دادن به بحران سیاسی ناشی از استعفای نخست‌وزیر این کشور، دیروز گفت‌وگو‌های تلفنی با برخی رهبران جهان انجام داد.

به گزارش بازتاب به نقل از خبرگزاری آلمان، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهوری فرانسه به تلاش‌های دیپلماتیک خود برای پایان دادن به بحران ناشی از استعفای غیرمنتظره «سعد الحریری» از سمت نخست‌وزیری لبنان ادامه می‌دهد.

کاخ الیزه، عصر دیروز اعلام کرد رئیس‌جمهوری فرانسه با شماری از رهبران جهان از جمله «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهوری مصر و «محمد بن‌سلمان» ولیعهد عربستان سعودی تماس‌های تلفنی برقرار کرد و آنها درباره «راه‌های برقراری ثبات در منطقه خاورمیانه» گفت‌وگو کرد.

ماکرون همچنین با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل و «میشل عون» رئیس‌جمهوری لبنان نیز تلفنی گفت‌وگو کرده است.

از سوی دیگر، ریاست‌جمهوری لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد، عون اندکی قبل از رسیدن سعد الحریری به کاخ الیزه در ظهر روز شنبه، تماسی تلفنی از سوی رئیس‌جمهوری فرانسه دریافت کرد.

طبق این بیانیه، روسای جمهور لبنان و فرانسه درباره آخرین تحولات گفت‌وگو کردند.

سعد الحریری دو هفته بعد از استعفای غیرمنتظره در عربستان سعودی، روز گذشته به فرانسه سفر و با امانوئل ماکرون گفت‌وگو کرد.

الحریری سپس گفت که برای شرکت در جشن روز استقلال لبنان که چهارشنبه آینده برگزار خواهد شد، به بیروت باز خواهد گشت.

الحریری روز چهارم نوامبر در ریاض، پایتخت عربستان سعودی، با اتهام‌زنی‌های بی‌اساس علیه ایران و حزب‌الله، از سمت نخست‌وزیری لبنان استعفا داد؛ میشل عون هنوز استعفای الحریری را نپذیرفته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.