پرش به محتوای اصلی

گزارش آسوشیتدپرس از اتفاقی که برای «پویول» در ایران افتاد

کد خبر 308948
4

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی به ممنوعیت کارلوس پویول از حضور در صدا و سیمای ایران پرداخته است.

به گزارش مهر، خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی به اتفاقی که روز بازی تیم ملی فوتبال ایران و اسپانیا برای کارلوس پویول کاپیتان پیشین اسپانیا در ایران رخ داد، پرداخته است.

در گزارش آسوشیتدپرس که در سایت فاکس اسپورتس انگلیس هم منعکس شده، آمده است: «کارلوس پویول کاپیتان پیشین تیم ملی اسپانیا مدعی شده است که مسئولان تلویزیون ایران به خاطر موهای بلند مانع حضورش به عنوان کارشناس تلویزیونی شده اند. مسئولان ایرانی این ادعا را رد کرده اند.

روزنامه جام جم از قول مرتضی میرباقری اعلام کرد که موضوع در ارتباط با پول بوده است نه مو. میرباقری گفت: نیازی نیست که به خارجی ها برای چند دقیقه صحبت درباره برنامه ورزشی چند میلیون داده شود. پویول برای حضور در ویژه برنامه جام جهانی ۲۰۱۸ و برای بازی ایران و اسپانیا در کنار عادل فردوسی پور دعوت شده بود.»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.