پرش به محتوای اصلی

گزارشگر ورزشی زن در صداوسیما

کد خبر 160141
71

برای اولین بار یک گزارشگر زن با حضور در محل مسابقات آسیایی کبدی (زو) به طور زنده و کامل این مسابقات را گزارش کرد.

به گزارش ایسنا، صداوسیمای گلستان برای گزارش زنده مسابقات ورزشی که مربوط به بانوان بود، به مدت ۱۰ ساعت از گزارشگر خانم استفاده کرد.

مائده علاقمند، گزارشگر اعزامی رادیو ورزش است که شش رقابت کبدی را به طور زنده گزارش کرد.

پیش از این رادیو در قالب گزارش‌های کوتاه، از بانوان گزارشگر برای برخی مسابقات استفاده کرده بود اما برای نخستین بار است که در یک مسابقه به طور کامل و زنده از گزارشگر خانم استفاده شد.

مسابقات آسیایی کبدی (زو) امسال با حضور تیم‌های قدرتمند آسیا در استان گلستان برگزار شد و تیم بانوان ایران هم حضور داشت. از ۲۲ ساعت بازی، ۱۰ ساعت آن به رقابت بانوان اختصاص داشت.

گفت‌وگو با این گزارشگر خانم در روزهای آتی ارسال می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.