پرش به محتوای اصلی

گزارشگر مطرح ورزشی در آی.سی‌یو

کد خبر 1201072
آتشی

پیشکسوت و یکی از چهره‌های ماندگار تاریخ بسکتبال ایران، به دلیل شرایط نامساعد در بخش آی سی یو بستری شده است.

به گزارش همشهری آنلاین عنایت‌الله آتشی یکی از پیشکسوتان نام آشنای بسکتبال و ورزش ایران که سال‌ها در عرصه‌های مختلف کار کرده است به دلیل شرایط نامساعد جسمی یک هفته است که در بخش آی سی یو بستری است.

عنایت‌الله آتشی از چهره‌های شاخص و ماندگار ورزش ایران (متولد ۱۶ مرداد ۱۳۲۴ – شهرستان جهرم) است که بیش از شش دهه در جایگاه‌هایی چون بازیکن، مربی، مدیر اجرایی، گزارشگر تلویزیونی و مؤلف در رشد و توسعه بسکتبال ایران نقش‌آفرینی کرده است.

آتشی اکنون در بیمارستان جم تهران بستری است. مهران آتشی فرزند او به ایسنا گفت: پدرم یک هفته است که در آی سی یو بستری است و خیلی هم شرایط خوبی ندارد و باید ببینیم در روزهای آتی روند درمان چطور پیش می‌رود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.