پرش به محتوای اصلی

گروسی: ما با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم

کد خبر 1207057
گروسی: ما با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با روزنامه اماراتی “نشنال” در خصوص روابط با ایران گفت: ما گفتگو و تبادل نظر حداقلی (با ایران) داریم، اما در حال حاضر بسیار محدود است.

وی افزود: دیدگاه آنها (ایران) این است در حالی که درگیری ادامه دارد، زمان برای از سرگیری همکاری کامل فرا نرسیده است.

گروسی همچنین گفت که بحران‌های امنیت انرژی ناشی از انسداد تنگه هرمز و حمله روسیه به اوکراین نیز می‌تواند رویکردهای دیپلماتیک به توافقات اقلیمی را تغییر شکل دهد.

او گفت: اگرچه اذعان به چالش‌های وجودی برخی از کشورها در اثر تغییرات اقلیمی مهم است، اما این امر باید با نیازهای انرژی اقتصادهای در حال توسعه متعادل شود.

به گزارش تسنیم، مدیرکل آژانس بیان کرد: مقداری واقع‌گرایی به دلیل آنچه اکنون اتفاق می‌افتد و نه فقط به دلیل این جنگ فعلی ضروری است. ما باید سعی کنیم اصول و آرمان‌ها را با واقعیت‌های اقتصادی تطبیق دهیم.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.