پرش به محتوای اصلی

کلینزمن در رویای نیمکت تاتنهام

کد خبر 819866
کلینزمن در رویای نیمکت تاتنهام

مهاجم اسبق تیم فوتبال تاتنهام علاقه دارد سکان هدایت این تیم را در دست بگیرد.

یورگن کلینزمن مهاجم اسبق تیم فوتبال تاتنهام درباره وضعیت کنونی این تیم اظهار کرد: من به مربیگری در تاتنهام علاقه دارم. پس از اخراج ژوزه مورینیو سرمربی اسبق این تیم با دانیل لووی مالک باشگاه تاتنهام تماس گرفتم، اما او گفت که در حال حاضر به دنبال سر و سامان دادن به وضعیت تیم است.

کلینزمن همراه با تیم ملی فوتبال آلمان جام جهانی ۱۹۹۰ را فتح کرد و دوران طلایی را در این دهه در تیم تاتنهام پشت سر گذاشت. او در تیم‌های ملی فوتبال آلمان، ایالات متحده آمریکا، باشگاه های بایرن مونیخ و هرتابرلین مربیگری کرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، تاتنهام از زمان اخراج مورینیو در ماه آوریل با تعدادی از مربیان شاخص دنیای فوتبال از جمله از جمله پائولو فونسکا، نونو اسپیریتو سانتو، آنتونیو کونته، جنارو گتوزو و مائوریسیو پوچتینو، سرمربی سابق آرژانتینی این تیم که هم اکنون هدایت تیم فوتبال پاری سن ژرمن را برعهده دارد، مذاکراتی را داشته است.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.