پرش به محتوای اصلی

کشته شدن ۳ کارمند سازمان «پزشکان بدون مرز» در اتیوپی

کد خبر 822229
کشته شدن ۳ کارمند سازمان «پزشکان بدون مرز» در اتیوپی

سازمان پزشکان بدون مرز از کشته شدن سه تن از اعضای این سازمان در اقلیم تیگرای اتیوپی خبر داد.

سازمان پزشکان بدون مرز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که اشخاصی ناشناس سه تن از کارمندان این نهاد را در اقلیم تیگرای اتیوپی به قتل رساندند.

در بیانیه این سازمان آمده است که پزشکان بدون مرز، بعد از ظهر پنج‌شنبه ارتباط خود را با خودروی حامل تیم وابسته به خود از دست داد.

در این بیانیه همچنین آمده است: «صبح امروز -شنبه- این خودرو پیدا شد و حدود چند متری آن، اجساد سه تن از همکاران سازمان پزشکان بدون مرز کشف و شناسایی شد.»

این سازمان تایید کرد: «ما حمله به همکاران خود را با شدیدترین الفاظ ممکن محکوم می‌کنیم و از هیچ تلاشی برای روشن شدن ابهامات این حادثه فروگذار نخواهیم کرد.»

به گزارش ایلنا‌، این در حالی است که ‌وزارت خارجه آمریکا خواستار انجام تحقیقات مستقل در خصوص کشته شدن سه کارمند سازمان پزشکان بدون مرز در تیگرای اتیوپی شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.