پرش به محتوای اصلی

کروس:راهیابی به لیگ قهرمانان، هدف رئال باید باشد/مادرید هنوز به خیلی چیزها می‌تواند برسد

کد خبر 199978
45

هافبک آلمانی تیم فوتبال رئال مادرید می‌‌گوید راهیابی به لیگ قهرمانان اروپا باید هدف تیمش در فصل جاری باشد.

تونی کروس بعد از باخت یک بر صفر شب گذشته یارانش مقابل ویارئال اظهار داشت:باید ببینیم که فصل بعد برای لیگ قهرمانان اروپا انتخاب می‌شویم.این مساله یعنی حضور در لیگ قهرمانان اروپا باید هدف ما برای ادامه فصل باشد.

وی ادامه داد:۱۶ امتیاز فاصله با صدر، واقعا زیاد است.نباید در مقطع کنونی به این موضوع فکر کرده و ذهن‌مان را درگیر کنیم.باید ببینیم چطور به رده سوم یا چهارم برسیم.

کروس ادامه داد:این موضوع واقعیت دارد که دوره سختی را همه ما در مادرید تجربه می‌کنیم.اما هر کسی که بگوید که ضعیف بازی کردیم، چیزی از فوتبال نمی‌فهمد.بله ما به لحاظ بازی، باختیم اما نمایشی خوب داشتیم.باید همین رویه را ادامه دهیم. هنوز خیلی چیزها است که برنده شویم.

به گزارش فارس، در شرایط کنونی رئال با ۳۲ امتیاز بعد از بارسلونا(۴۸ امتیاز)، اتلتیکومادرید(۴۲ امتیاز) و والنسیا (۴۰ امتیاز) در رده چهارم جدول قرار دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.