پرش به محتوای اصلی

کره شمالی سامانه راکتی جدید خود را آزمایش کرد

کد خبر 1232635
کره شمالی (1)

کره شمالی از آزمایش نسخه ارتقایافته سامانه راکت‌انداز چندگانه هدایت‌شونده ۲۴۰ میلی‌متری خبر داده و می‌گوید این سلاح برای تقویت توان آتش در مرز جنوبی طراحی شده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی اعلام کرده موشک‌های این سامانه از سامانه هدایت دقیق خودکار استفاده می‌کنند و برد آنها افزایش یافته است. پیونگ‌یانگ همچنین گفته این تجهیزات در نزدیکی مرز کره جنوبی مستقر خواهند شد.

اطلاعات مربوط به قابلیت سامانه عمدتاً از رسانه دولتی کره شمالی منتشر شده و همه ویژگی‌های فنی آن به‌طور مستقل قابل تأیید نیست. با این حال، آزمایش جدید بخشی از روند گسترده‌تر نوسازی تسلیحات متعارف و موشکی این کشور است.

اهمیت سامانه‌های راکتی کوتاه و میان‌برد برای شبه‌جزیره کره در فاصله کم مراکز جمعیتی دو کشور از منطقه مرزی نهفته است. به همین دلیل، هر افزایش احتمالی در دقت یا برد این تجهیزات از سوی تحلیلگران امنیتی منطقه با دقت دنبال می‌شود.

آزمایش اخیر در شرایطی صورت می‌گیرد که رقابت تسلیحاتی در شرق آسیا فقط به کره شمالی و جنوبی محدود نیست. ژاپن نیز بودجه دفاعی خود را افزایش داده و حضور نظامی آمریکا در منطقه همچنان عنصر مهم معادله امنیتی است.

آزمایش تازه احتمالاً بار دیگر موضوع توان موشکی پیونگ‌یانگ و پاسخ دفاعی همسایگانش را در دستور کار امنیتی شرق آسیا قرار خواهد داد.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.