پرش به محتوای اصلی

کرمانی‌مقدم محروم شد، جریمه نقدی برای تیم‌های لیگ دسته اول

کد خبر 472381
95

کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص رقابتهای لیگ دسته اول صادر کرد.

به گزارش بازتاب و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیدار تیم های استقلال جنوب تهران و اکسین البرز برگزار و از سوی مرتضی کرمانی مقدم، مربی استقلال جنوب تخلفاتی مبنی اهانت به داور مسابقه پس از اتمام بازی رخ داد.

وی به مدت یک جلسه از همراهی تیم خود و پرداخت 5 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

تیم ملوان بندر انزلی به دلیل تخلف تماشاگرانش مبنی بر فحاشی به سرمربی تیم مقابل و داور و پرتاب بطری آب به سوی داوران در دیدار برابر تیم بادران تهران، باید 50 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

مسابقه تیم های آلومینیوم اراک و کارون اروند خرمشهر برگزار و از سوی آرتا منهاجی، مربی تیم آلومینیوم اراک تخلفاتی مبنی بر اعتراض مکرر به داوری که موجب اخراجش شد، رخ داد. وی به توبیخ کتبی محکوم شد.

تیم آلومینیوم اراک به خاطر پرتاب سنگ از سوی تماشاگرانش به کمک داور که سبب وقفه در ادامه مسابقه شد، باید 50 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.