پرش به محتوای اصلی

کدام صنایع بیشترین سود را در بورس دارد؟

کد خبر 636492

نظرسنجی این هفته از کارشناسان و معامله‌گران بازار سرمایه، نشان می‎دهد که اکثریت کارشناسان، بورس را در هفته دوم آبان ماه سال ۱۳۹۸ مثبت و صعودی دانسته و گروه‌ خودرو و تجهیزات را پیشروترین صنعت بازار سهام در این هفته عنوان می‌کنند.

 

ابتدای هر هفته پیش‌بینی از وضعیت شاخص بورس و آینده سهم‌ها طی هفته جاری را منتشر می‌کند که این گزارش شامل دیدگاه تحلیلی کارشناسان خبره بورس و دیدگاه معامله‌گران بازار سرمایه تحت عنوان نظرسنجی بورسی است.

 

به گزارش تجارت‌نیوز،نظرسنجی این هفته از کارشناسان و معامله‌گران بازار سرمایه، نشان می‎دهد که اکثریت کارشناسان، بورس را در هفته دوم آبان ماه سال ۱۳۹۸ مثبت و صعودی دانسته و گروه‌ خودرو و تجهیزات را پیشروترین صنعت بازار سهام در این هفته عنوان می‌کنند.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.