پرش به محتوای اصلی

کاپلو:کونته متوجه نیست با چه کسی در جنگ است/مورینیو همیشه حرف در آستین دارد!

کد خبر 198136
32

مربی قدیمی و صاحب‌نام فوتبال ایتالیا نظرش را در مورد جنگ کلامی که بین مربیان چلسی و منچستریونایتد بوجود آمده، بیان کرد.

فابیو کاپلو به خاطر سال‌ها فعالیت در عرصه فوتبال، با تمام هیاهو‌ها آشنا است.وی مدت‌ها بعد از آنکه دید چه جنگ کلامی بین آنتونیو کونته و ژوزه مورینیو بوجود آمده، در این مورد نظر داد.

سرمربی سابق انگلیس خطاب به هموطنش یعنی کونته اظهار داشت:فکر می‌کنم آنتونیو متوجه نیست با چه کسی در افتاده است.

کاپلو افزود:آنچه به چشم می‌آید،‌این است که هر دو از کنترل خارج شده‌اند.من که فکر نمی‌کردم نتیجه این همه تنش در کلام، رسیدن به چنین نقطه‌ای باشد.

وی در این مصاحبه عنوان کرد رفتار هیچیک را تایید نمی‌کند. هرچند که از برخورد آقای خاص یعنی مورینیو هیچ تعجبی نکرده است.

به گزارش فارس، مربی پرسابقه عنوان کرد:مورینیو استاد حرف زدن در حالات مختلف است.هر چه شما بگویید، او یک چیز در آستین دارد که در کلام بعدی رو کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.