کاهش کم خونی در کشور با اجرای برنامه ملی غنی سازی آرد

  • کد خبر :448189
51

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: افزودن ویتامین D علاوه بر آهن و اسید فولیک در اولویت برنامه ها است و بزودی اجرایی می شود.

زهرا عبداللهی، در نشست بررسی غنی سازی آرد با ویتامین D ، اظهار کرد: اجرای برنامه ملی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک دستاوردهای قابل توجهی داشته است و سبب کاهش قابل ملاحظه کمبود آهن و کم خونی در کشور شده است.

وی تاکید کرد: افزودن ویتامین D علاوه بر آهن و اسید فولیک در اولویت برنامه های دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت قرار دارد و بزودی اجرایی می شود.

در این جلسه «ابراهیم المدفا» کارشناس سازمان بهداشت جهانی در خصوص این برنامه توضیحاتی ارائه کرد و دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت نیز نکاتی را درباره راه های اجرایی شدن بهتر برنامه غنی سازی آرد با ویتامین D ارائه کرد.

به گزارش مهر، در این نشست «کریستف هملمن» نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران، رییس سازمان غذا و دارو و جمعی از اساتید تغذیه دانشگاه نیز حضور داشتند.

0
نظرات

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه‌های حاوی الفاظ نامناسب، توهین، تهمت یا افترا منتشر نمی‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید