پرش به محتوای اصلی

کاهش قیمت مرغ و تخم مرغ در میادین

کد خبر 901260
کمبود مرغ

ایوب فصاحت، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهر تهران اعلام کرد: به علت کاهش تقاضا و عرضه مناسب، قیمت تخم مرغ رو به کاهش است، هر شانه ۳۰ عددی تخم مرغ داخلی که به قیمت ۴۳ هزار تومان در میادین میوه و تره‌بار توزیع می‌شد، امروز با ۱۲۰۰ تومان کاهش به ۴۱۸۰۰ تومان رسید.

وی ادامه داد: هر شانه ۳۰ عددی تخم مرغ وارداتی نیز که با قیمت ۳۹۵۰۰ تومان در میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد، با ۱۲۰۰ تومان کاهش به قبمت ۳۸۳۰۰ تومان فروخته می شود، ضمن این که قیمت مرغ گرم نیز در میادین میوه و تره بار از ۲۷۵۰۰ به ۲۶۶۰۰ رسیده است.

گفته می شود طبق مشاهدات میدانی قیمت مرغ گرم در خرده فروشی‌های سطح شهر به ۲۶۹۰۰ تومان کاهش یافته در حالی که قیمت مصوب آن ۳۱ هزار تومان است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.