پرش به محتوای اصلی

در آمریکا؛

کارمند ناسا کرونا مثبت شد

کد خبر 696344
کارمند-ناسا-کرونا-مثبت-شد

یکی از کارمندان ناسا در مقر این سازمان واقع در سیلیکون به ویروس کرونا مبتلا شده است. ناسا به کارمندان خود دستور داده تا از خانه به فعالیت خود ادامه دهند.

ناسا تأیید کرده که یکی از کارمندانش به ویروس کرونا مبتلا شده است.

این فرد در مرکز تحقیقات Ames در سیلیکون ولی مشغول به کار بوده است. به گفته ناسا در پی این امر دسترسی فیزیکی به مرکز مورد نظر محدود شده و به بسیاری از کارمندان اعلام شده برای احتیاط از خانه به فعالیت خود ادامه دهند.

جیم بریدنستاین مدیر ناسا نیز در این باره می‌گوید: محدود کردن حضور پرسنل در مرکز به کارمندان بخش پزشکی و مقامات بهداشت عمومی کمک می‌کند تا مناطق نیازمند پاکسازی را تعیین کنند و به این ترتیب ریسک ابتلای کارمندان دیگر را کاهش دهند.

وی افزود: ما مشغول همکاری با مقامات محلی هستیم و پرسنل پزشکی نیز در تلاشند تا افرادی که با کارمند مبتلا در تماس بوده اند را ردیابی و به آنها اطلاع رسانی کنند.

همچنین ناسا اعلام کرد سه مأموریت مربوط به علوم زمین شناختی به تأخیر افتاده اند. مرکز تحقیقات Ames ناسا یکی از ۱۰ مقر این سازمان است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.