پرش به محتوای اصلی

کارمند سفارت آمریکا، جاسوس روس از آب درآمد

کد خبر 338163
36

خبرگزاری صدا و سیما نوشت: دستگاه اطلاعاتی آمریکا گزارش های رسانه ای را مبنی بر این که یک جاسوس روس در سفارت آمریکا کار می کرده است، رد کرد.

سرویس مخفی آمریکا به صراحت گزارش روزنامه گاردین را مبنی بر این که یک تبعه روس که جزو کارکنان سفارت آمریکا در مسکو بوده به اطلاعات طبقه بندی شده دسترسی داشته است، رد کرد.

به گزارش بازتاب، روزنامه گاردین در گزارشی نوشته بود نیروهای ضد اطلاعات آمریکا یک زن روس را شناسایی کرده اند که به مدت چند سال در سفارت آمریکا در مسکو کار می کرده و به اطلاعات طبقه بندی شده دسترسی داشته است.

میسون بریمن، سخنگوی سرویس مخفی آمریکا در گفتگو با تاس گفت: هیچگاه در هیچ دفتر محرمانه آمریکا کارکنان خارجی در موقعیتی قرار نگرفته اند که به اطلاعات امنیت ملی دسترسی پیدا کنند.

اوایل امسال وزارت دادگستری آمریکا 13 فرد و 3 سازمان در روسیه را به تلاش برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا متهم کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.