پرش به محتوای اصلی

کابینه پزشکیان رای اعتماد نیاورد اول گرفتاری است!

کد خبر 1084594
محمد رضا باهنر

محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: آقای پزشکان ۱۹ تا وزیر را به مجلس معرفی خواهد کرد؛ من با خود آقای قالیباف بارها و بارها نشستم مذاکره کردم و گفتم اگر قرار است با رئیس جمهور چک و چونه‌ای بزنید قبل از اینکه کابینه به مجلس معرفی بشود چک و چونه‌ها را بزنید .

به گزارش همشهری آنلاین، محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه افزود: اینکه یک دفعه کابینه معرفی بشود و یک تعداد قابل توجهی از اعضای کابینه رای نیاورند اول گرفتاری است.

او گفت: حضرت آقا فرمودند مجلس به صورت جدی باید به دولت کمک بکند.

باهنر در ادامه افزود: دولت باید روی حساسیت‌های مجلس حساس باشد فکر نکند حالا معرفی می‌کنم یا می‌شود یا نمی‌شود؛ نه، رای بیاورند خیلی مهم است رای نیاورند هم خیلی مهم است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.