پرش به محتوای اصلی

چرا دختر تیرانداز المپیکی به کشور بازنگشت؟

چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ ۱۷:۴۷
شرمینه چهل امیرانی

 گروه نخست از تیراندازان اعزامی به بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس امروز ۹ مرداد درحالی وارد کشور شد که در بین ورزشکاران اعزامی این رشته به پاریس شرمینه چهل امیرانی غایب بود.

فاطمه امینی و شرمینه چهل امیرانی دو نماینده ایران در ماده تفنگ ۱۰ متر بادی بودند که با هدایت مریم طالبی در بازی‌های المپیک حضور داشتند و در همان دور مقدمانی با قرار گرفتن در جایگاه بیست و ششم و یازدهم در دور مسابقات کنار رفتند.

امروز فاطمه امینی به همراه سرمربی خود و در غیاب چهل امیرانی به عنوان نخستین گروه تیراندازان وارد ایران شدند.

گفته می‌شود چهل امیرانی به دلیل نداشتن گارانتی سلاح خود مجبور به ماندن در پاریس شده است. او قرار است پس از برطرف شدن گارانتی سلاحش در روزهای آینده به همراه محمد بیرانوند و نریمان نیکخو به کشور بازگردد.

تیراندازی ایران در این دوره از بازی‌های المپیک چهار نماینده دارد. فاطمه امینی، شرمینه چهل امیرانی، محمد بیرانوند و هانیه رستمیان تیراندازان ایران در المپیک پاریس هستند.

هانیه رستمیان به عنوان تنها نماینده و امید تیراندازی ایران برای کسب مدال روز جمعه در ماده تپانچه ۲۵ متر در خطر آتش قرار خواهد گرفت.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.