پرش به محتوای اصلی

پیشنهاد پزشکیان برای قرنطینه یک ماهه کشور

کد خبر 729443
1208434_167

مسعود پزشکیان روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: اگر تنها یک ماه با تمام قدرت و بسیج امکانات در مقابل کرونا مقاوت کنیم، این ویروس به طور کامل کنترل می‌شود، در غیر این صورت در زمان‌های مختلف و فاصله‌های اندک باید منتظر پیک‌های بعدی و شاهد فلج شدن اقتصاد کشور باشیم.

وی با اشاره به شیوع و گسترش مجدد ویروس کرونا در کشور و افزایش تعداد مبتلایان و فوت شدگان، اظهار داشت: در حال حاضر باید به همان سیاست جدی کنترل منطقه‌ای و قرنطینه افراد مبتلا و تحت نظر قرار دادن افرادی که با مبتلایان در ارتباط بودند، برگردیم تا شرایط مطلوب حاصل شود.

پزشکیان ادامه داد: رویکردی که از ابتدا برای مقابله با کرونا در پیش گرفته شد، کنار آمدن با شرایط بود نه مقابله و پیشگیری جدی.

وی گفت: باید توجه داشت که اگر از روز اول شیوع ویروس کرونا همانند کشور‌های چین و کره جنوبی با اعمال محدودیت‌ها در شهر‌های شناسایی شده، جلوی انتشار ویروس را می‌گرفتیم، این بیماری به صورت گسترده در سطح کشور پخش نمی‌شد.

پزشکیان ادامه داد: من معتقدم حتی بعد از پخش شدن ویروس در کشور هم باید به صورت پیشگیری منطقه‌ای عمل می‌کردیم.

به گزارش ایرنا، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس یازدهم افزود: با تمامی این اوصاف اگر یک ماه با تمام قدرت در مقابل شیوع ویروس کرونا با قرنطینه کامل بیماران و تحت نظر قرار دادن افراد مشکوک و در معرض بیماری مقاومت کنیم، می‌توانیم جلوی شیوع مجدد و گسترده این بیماری را بگیریم.

پزشکیان یادآوری کرد: با انجام قرنطینه مناسب و قوی و پس از اتمام دوره بیماری و بهبود مبتلایان، باید به کنترل مرز‌ها و تردد‌ها می‌پرداختیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.