پرش به محتوای اصلی

پوشش روز قدس با 31 دوربین تلویزیونی

کد خبر 987570
روز قدس

 سید باقر حاجی سیدرضی؛ رئیس مرکز تولید و فنی سیما درباره تدارک تلویزیون برای مراسم روز قدس گفت: امسال برای پوشش مراسم روز قدس، پنج نقطه (استیج) برای تصویربرداری از حماسه حضور مردم در روز قدس از شبکه‌های مختلف سیما درنظر گرفته شده است.

حاجی سیدرضی یادآور شد: از آن جایی که امسال روز قدس فردای شب قدر برگزار خواهد شد برنامه ریزی و هماهنگی‌هایی لازم است چون تمام دوربین‌ها برای مراسم شب قدر و احیا در نقاط مختلف شهر مستقرند.

وی تصریح کرد: مراسم روز قدس از شبکه‌های یک، دو، پنج، افق و جام جم به صورت زنده و مستقیم پخش می‌شود. شبکه جام جم هم این مراسم را از طریق اوویستی (ارتباط اینترنتی) پخش می‌کند.

امسال معاونت سیما با 5 واحد سیار اچ‌دی، چهار واحد خودرو اس‌ان‌جی، یک لینک و 7 دوربین اویوست (تک دوربین) با حضور 65 تن از همکاران فنی مرکز تولید و فنی سیما، مراسم باشکوه روز قدس را پوشش می‌دهند.

رئیس مرکز تولید و فنی سیما ادامه داد: یکی از نقاط استقرار دوربین شبکه یک سیما، میدان انقلاب است که در آن استیج داریم و احتمالاً سفیر فلسطین در تهران یکی از مهمانان حاضر در این نقطه خواهد بود. همچنین یک خط ارتباط پرنده‌ای که به صورت زنده و مستمر تصاویر حضور مردم را در روز قدس ثبت خواهد کرد و این تصاویر برای همه شبکه‌ها ارسال خواهد شد و قابل استفاده است.

یک گروه فیلمبرداری شبکه یک سیما هم در دانشگاه تهران اقامه نماز جمعه و خطبه‌ها را پوشش خواهد داد.

شبکه پنج هم علاوه بر داشتن یک استیج در تهران، سه نقطه از شهرستان‌های اطراف تهران از جمله شهریار، فیروزکوه و ورامین را پوشش می‌دهد.

یک بالگرد هم تصاویر حضور مردم را در راهپیمایی باشکوه روز قدس از فراز مسیرهای راهپیمایی ثبت و به تصویر درخواهد آورد.

تصاویر ارسالی از مراکز استان‌ها هم در 32 قاب در شبکه‌های سیما جای خواهد گرفت.

در حوزه برون‌مرزی هم از خبرگزاری ایران پرس و شبکه‌های پرس تی وی و العالم 2 عدد اس‌ان‌جی و 2 عدد دوربین اوویستی در مسیر خواهند داشت. خبرگزاری صداوسیما هم دوربین‌های پورتال خبرنگاری خود را در 8 مسیر مستقر می‌کند و مراسم روز قدس را پوشش می‌دهد.

تسنیم/

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.