پرش به محتوای اصلی

پنجمی پرتابگر طلایی ایران در جهان

کد خبر 548409
19

قهرمان پرتاب دیسک‌آسیا در مرحله سوم‌ مسابقات دو‌و‌میدانی دایموند لیگ‌ استکهلم به عنوان پنجمی رسید.

به گزارش  بازتاب و به نقل از روابط عمومی فدراسیون دو‌و‌میدانی، احسان حدادی قهرمان پرتاب دیسک‌آسیا در مرحله سوم‌ مسابقات دو‌و‌میدانی دایموند لیگ‌ در استکهلم سوئد با ثبت رکورد ۶۵.۳۴ متر به عنوان پنجمی رسید.

حدادی پرتاب اول خود را با خطا آغاز کرد و در پرتاب‌های بعدی رکوردهای ۶۳.۸۸، ۶۱.۸۵ و ۶۵.۳۵ متر با به ثبت رسانید. پرتاب‌های سوم‌ و‌ پنجم‌حدادی نیز با خطا مواجه شد.

در این رقابت دنیل استال از سوئد با رکورد ۶۹.۵۷ متر اول شد. فدریک دکرز از جاماییکا با پرتابی به طول ۶۸.۹۶ متر دوم و لوکاس ویس شیدینگر از اتریش نیز با رکورد ۶۶.۹۷ متر به عنوان سومی رسید.

لازم‌به یادآوری است، احسان حدادی در مسابقات دایموند لیگ‌ قطر (مرحله نخست) با رکورد ۶۶.۷۸ متر به مقام سومی‌رسیده بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.