پرش به محتوای اصلی

پنجره‌های طبقه اول نقاط محبوب سارقین

کد خبر 1126320
پنجره‌های طبقه اول نقاط محبوب سارقین

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در پیامی به شهروندان توصیه کرد که برای پنجره‌های طبقه اول از حفاظ‌های مناسب استفاده کنند.

متن پیامک ارسال شده از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران به این شرح است:

«توجه داشته باشید! پنجره‌های طبقه اول معمولاً محل‌های محبوب برای ورود سارقین هستند، بنابراین از حفاظ‌های مناسب استفاده نمایید.

این پیام از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران به منظور افزایش آگاهی عمومی و کاهش خطرات ناشی از سرقت‌های خانگی ارسال شده است.

با توجه به اینکه پنجره‌های طبقه اول به دلیل دسترسی آسان، معمولاً نقطه‌ ورود رایج سارقین به خانه‌ها هستند، این نهاد به شهروندان توصیه می‌کند که با نصب حفاظ‌های مناسب از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

این اقدام ساده می‌تواند به طور قابل توجهی امنیت منازل را افزایش دهد و از سرقت‌های احتمالی پیشگیری کند.

 ایسنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.