پرش به محتوای اصلی

پرداخت بالغ بر ۱۲۵میلیارد تومان توسط بانک ملی به کارگران”گروه ملی فولاد اهواز”

کد خبر 83271
25

 

بانک ملّی ایران اعلام کرد: ظرف دو، سه ماه اخیر این بانک به منظور رفع مشکلات کارگران گروه ملی فولاد اهواز، بیش از ۱۲۵ میلیارد تومان پرداخت کرده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، به دنبال درج برخی اخبار در رسانه ها که حاکی از اعتصاب کارگران شرکت مذکور به دلیل حقوق معوقه خود داشت، این بانک ضمن اعلام همکاری بانک ملّی ایران در پرداخت حقوق کارگران شرکت تاکید کرد: این اعتصابات در اثر تحریک عواملی است که تمایل ندارند مدیران این شرکت برای آینده و توسعه شرکت برنامه ریزی کنند.

این گزارش تاکید کرد: انجام این اعتصاب و اعتراض در حالی است که بانک ملّی ایران ظرف سه ماه اخیر پرداخت هایی در زمینه رفع مشکلات کارگران کارخانه انجام داده است از طرفی در حال حاضر کارخانجات و شرکت هایی هستند که بیش از شش ماه حقوق عقب افتاده دارند ولی از این اعتراضات مشکوک خبری نیست.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.