پرش به محتوای اصلی

از دوشنبه تا چهارشنبه این هفته انجام می شود:

پذیره نویسی ۲۰۰ میلیارد تومانی اوراق مرابحه “سیرنگ” با نرخ سود ۲۳ درصدی

کد خبر 1064749
اوراق مرابحه

۲۰۰ میلیارد تومان از اوراق مرابحه شرکت تعاونی سیرنگ با نرخ سود ۲۳ درصدی از دوشنبه تا چهارشنبه این هفته، آماده پذیره نویسی شده است.

به گزارش بازتاب به نقل از بورس پرس، اوراق مرابحه شرکت تعاونی تولیدی سیرنگ که هفته قبل در بازار ابزارهای نوین مالی فرابورس ، پذیرفته شده آماده انتشار از دوشنبه تا چهارشنبه این هفته 10 تا 12 اردیبهشت شده است.

این اوراق شامل 2 میلیون ورقه 100 هزار تومانی به ارزش 200 میلیارد تومان و با سر رسید 10 اردیبهشت 1407 و نرخ سود 23 درصدی و پرداخت سود هر سه ماه یکبار است و قرار است صرف تأمین سرمایه در گردش و برای خرید مواد اولیه جهت تولید محصولات شرکت سیرنگ شود.

همچنین ارکان اوراق هم شامل بانک توسعه تعاون به عنوان ضامن، کارگزاری یزدان به عنوان عامل فروش، صندوق سرمایه گذاری اختصاصی بازارگردانی ثروت پویا در قالب بازارگردان، شرکت سپردهگذاری مرکزی به عنوان عامل پرداخت و موسسه حسابرسی کاربرد تحقیق به عنوان حسابرس هستند.

حداقل حجم هر سفارش هم 5 هزار ورقه و بدون محدویت در خرید هر شخص حقیقی و حقوقی با حداکثر حجم هر سفارش یک میلیون ورقه است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.