پرش به محتوای اصلی

پاسخ وزارت کشاورزی به اظهارات یک کاندیدای ریاست‌جمهوری

کد خبر 14800
99

وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به اظهارات یکی از کاندیداهای ریاست‌جمهوری در سومین مناظره تلویزیونی جوابیه‌ای منتشر کرد.

در این جوابیه آمده است:”

حمایت از تولید داخلی محصولات کشاورزی از اولویتهای دولت تدبیر و امید بوده است. بجز میوه‌های گرمسیری مانند موز و انبه که در داخل تولید نمی‌شوند و در ۳۰ سال گذشته واردات آن آزاد بوده و به کشور وارد شده‌اند در این دولت به منظور حمایت از تولید داخلی واردات میوه ممنوع بوده است.

فقط در سال جاری برای تامین میوه شب عید که به دلیل سرما و یخ زدگی مرکبات شمال ۵۰ هزار تن مرکبات وارد شد. ضمنا در طول هشت سال فعالیت دولت قبلی یک میلیون و سیصد هزارتن انواع مرکبات به کشور وارد شده است.

برای اولین بار در این دولت سیاست بازار در ازای بازار برای حمایت از تولیدات داخلی اتخاذ شد و در اجرای آن واردات موز به صادرات سیب تولید داخل محدود شد و به صادرات بیش از سیصد و پنچاه هزار تن سیب مازاد کشور کمک کرده است”.

در سومین مناظره تلویزیونی کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری، رئیسی اظهار کرد:” کشور ما قطب کشاورزی است. وقتی به کسی اجازه داده می‌شود میوه وارد کند، این چه معنایی دارد؟ “.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.