پرش به محتوای اصلی

پارک‌های تهران برای مجرمان ناامن شد

کد خبر 555685
39

رییس پلیس پایتخت از پاکسازی هفتگی پارک‌ها و تفرجگاه‌های پایتخت از عوامل ناامن کننده و مزاحمان خبر داد.

سردار حسین رحیمی درباره اقدامات پلیس برای تامین امنیت در تفرجگاه‌ها و پارک‌های پایتخت گفت: پارک‌ها، تفرجگاه‌ها و مراکز تفریحی جزو اولویت‌های پلیس است و تامین امنیت در این مکان برای ما بسیار حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: در همین راستا نیز به تمام کلانتری‌ها و یگان‌ها ابلاغ کرده‌ایم که حداقل هفته‌ای دو یا سه بار پارک‌ها و تفرجگاه‌ها را از وجود معتادان، خرده فروشان موادمخدر، مزاحمان خانواده‌ها و اراذل و اوباش پاکسازی کنند.

رحیمی از مردم خواست که در صورت مشاهده مزاحمان و عوامل ناامن کننده پارک‌ها حتما با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفته و تخلفات را گزارش کنند و بدانند که امن کردن پارک‌ها جزو وظایف پلیس است و ماموران ما حتما با این موارد برخورد خواهند کرد.

رییس پلیس پایتخت درباره اینکه آیا این اقدام در غالب طرح تابستانی اجرا می شود؟ اظهارکرد: طرح‌های ما از چند روز قبل از آغاز ماه مبارک رمضان در پارک‌ها و تفرجگاه‌ها اجرا شده و ادامه خواهد داشت اما اینکه این طرح ها تنها مربوط به ایام تابستان باشد، اینطور نیست و ما در تمام ایام سال با این موارد برخورد می‌کنیم؛ البته با توجه به اینکه در نیمه اول سال حضور خانواده‌ها در پارک ها و تفرجگاه‌ها بیشتر است، حضور ما نیز برای تامین امنیت بیشتر است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.