پرش به محتوای اصلی

وظیفه‌خواه: اساسنامه فدراسیون را وزارت ورزش، اتحادیه جهانی و IOC تایید کردند

کد خبر 432490
47

رئیس هیئت کشتی آذربایجان شرقی گفت: اساسنامه فدراسیون کشتی پس از تصویب در مجمع فدراسیون مورد تأیید وزارت ورزش و جوانان، اتحادیه جهانی کشتی و کمیته بین المللی المپیک قرار گرفته است.

علی‌اکبر وظیفه‌خواه اظهار داشت: در حال حاضر اساسنامه فدراسیون محکم‌تر از اساسنامه فدراسیون فوتبال است و باید اصول اساسنامه و مفاد آن به درستی اجراء شود. همانگونه که در حال حاضر به دلیل محرومیت‌های احتمالی، اساسنامه فوتبال و موضوعات مرتبط با آن رعایت می‌شود، اساسنامه فدراسیون کشتی نیز باید رعایت شود تا خدای نکرده ورزش ملی کشور دچار محرومیت از سوی مراجع بین المللی نشود.

رئیس هیئت کشتی آذربایجان شرقی در مورد برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون کشتی تاکید کرد: ثبت نام کاندیداها هرچه زودتر باید انجام و پس از آن انتخابات ریاست فدراسیون کشتی برگزار شود تا کشتی کشور بتواند با یک برنامه‌ریزی دقیق به کار خود ادامه دهد.

به گزارش تسنیم ،وی در مورد بازنشسته بودن برخی از روسای هیئت‌های کشتی تصریح کرد: با توجه به اساسنامه روسای هیئت‌های کشتی مشکلی از این مورد نخواهند داشت، ضمن اینکه بودجه هیئت‌های کشتی طبق فصل پنج بودجه داده می‌شود و از این نظر هم روسای هیئت‌های کشتی منعی نخواهند داشت.

وظیفه‌خواه در پایان گفت: فدراسیون کشتی مدت کوتاهی می‌تواند با سرپرست اداره شود اما سرپرست وظایف رئیس فدراسیون را نخواهد داشت و اگر کشتی کشور هرچه زودتر تعیین تکلیف شود هم به نفع ورزش اول و هم به نفع جامعه است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.