پرش به محتوای اصلی

وزیر دارایی انگلیس:برگزیت خط قرمز ندارد

کد خبر 516421
وزیر دارایی انگلیس

وزیر دارایی انگلیس در حاشیه نشست وزرای دارایی اتحادیه اروپا بر لزوم گفتگو میان دولت و حزب کارگر تاکید کرد.

به گزارش  بازتاب به نقل از خبرگزاری آلمان، «فیلیپ هاموند» وزیر دارایی انگلیس در حاشیه نشست وزرای دارایی اتحادیه اروپا در بخارست در خصوص به بن بست رسیدن برگزیت اظهار داشت: در شرایط کنونی دستیابی به توافق داخلی اهمیت بسزایی داشته و مسیر تحقق برگزیت را هموارتر می‌کند.

وی در ادامه افزود: گفتگو میان نمایندگانی از دولت انگلیس و حزب کارگر می‌تواند کاهش اختلاف نظرها درباره برگزیت را به همراه داشته باشد.

وزیر دارایی انگلیس همچنین با بیان اینکه خط قرمزی برای دولت می در خصوص برگزیت وجود ندارد، خاطر نشان کرد: انگلیس باید راهی برای برون رفت از بن بست کنونی برگزیت پیدا کرده و آن را بکار گیرد.

این در حالی است که «ترزا می» نخست وزیر انگلیس به تازگی خواستار تعویق برگزیت تا پایان ماه ژوئن شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.