پرش به محتوای اصلی

ورود وزارت خارجه و سفارت ایتالیا به مشکل سرمربی استقلال

کد خبر 601386
5

وزارت خارجه و سفارت ایتالیا در تهران اقداماتی را برای حل مشکل آندره استراماچونی سرمربی تیم فوتبال استقلال انجام داده‌اند.

ماجرای ممنوع الخروجی آندره استراماچونی سرمربی ایتالیایی استقلال از ایران از آن دست اتفاقات عجیب فوتبالی است. استراماچونی بعد از بازی استقلال و فولاد قصد داشت برای تعطیلات چند روزه عازم ایتالیا شود اما در فرودگاه تهران به وی اعلام می شود که مشکل ویزا دارد و نمی تواند ایران را ترک کند.

بعد از انتشار خبر ممنوع الخروجی این مربی در رسانه های ایتالیایی و بازتاب گسترده آن، باشگاه استقلال در اقدامی عجیب اعلام کرد که استراماچونی نه تنها به فرودگاه نرفته بلکه حتی درخواست مرخصی هم نداشته است! این موضع باشگاه استقلال حتی روز گذشته از زبان اسماعیل خلیل زاده رئیس هیات مدیره باشگاه تکرار شد و وی گفت که انتشار این خبر «شیطنت» رسانه ها بوده است!

به گزارش مهر،با این حال استراماچونی روز گذشته در گفتگویی که خبرگزاری «آنسا» ایتالیا آنرا منتشر کرد، گفت که باشگاه استقلال در جریان درخواست مرخصی اش بوده و حتی ترتیب انتقال وی و دستیارش به فرودگاه را هم باشگاه داده است!

مدیران استقلال بعد از این شفاف سازی استراماچونی موضع دیگری نگرفته اند.

این در حالی است که سایت «ایتالیا استار مگزین» ضمن انعکاس مشکل استراماچونی در تهران و ممنوع الخروج بودن این مربی، اعلام کرد وزارت امور خارجه ایتالیا و سفارت این کشور در تهران بعد از این اتفاق پیگیر حل مسئله هستند و به این موضوع ورود کرده اند تا این مربی بتواند در مواقع لزوم به ایتالیا بازگردد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.