پرش به محتوای اصلی

ورزشگاه آزادی آماده شد

کد خبر 1113943
ورزشگاه آزادی

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، از آماده‌سازی ورزشگاه آزادی برای ورود به چرخه مسابقات خبر داد و گفت: «بخش‌های اصلی ورزشگاه به‌طور کامل بازسازی شده است و این مجموعه با برگزاری یک دیدار دوستانه، وارد عرصه رقابت‌ها خواهد شد.»

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی تاج در حاشیه دیدار دوستانه منتخب ۹۸ و منتخب خراسان، در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت ورزشگاه آزادی تهران اظهار کرد: «فرآیند بازسازی ورزشگاه در مراحل پایانی خود قرار دارد و به همت وزیر ورزش، شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی و فدراسیون فوتبال، ورزشگاه آزادی قرار است در تاریخ ۱۳ این ماه افتتاح شود. در نظر داریم برای بازی افتتاحیه یک دیدار دوستانه با حضور پیشکسوتان برگزار کنیم تا شرایط نهایی بررسی و کنترل شود.»

وی افزود: «یکی از نکات مثبت این بازسازی، سرعت بالای انجام آن است. خوشبختانه بخش‌های اصلی ورزشگاه، از جمله لوله‌کشی‌ها و سیستم برق، به‌طور کامل بازسازی شده و تنها باقی‌مانده قسمت‌هایی که نیاز به نصب صندلی و مقاوم‌سازی دارند که این بخش‌ها به‌زودی تکمیل خواهند شد.»

رئیس فدراسیون فوتبال تأکید کرد: «بازسازی بخش اصلی ورزشگاه به پایان رسیده و امیدواریم این مجموعه با شرایط جدید خود به‌زودی به چرخه رقابت‌های فوتبال بازگردد.»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.