پرش به محتوای اصلی

واکنش کاخ سفید به سخنان رئیسی در خصوص محاکمه ترامپ

کد خبر 876494
واکنش کاخ سفید به سخنان رئیسی در خصوص محاکمه ترامپ

کاخ سفید به سخنان رئیس‌جمهوری ایران در خصوص محاکمه رئیس‌جمهوری سابق آمریکا به دلیل نقش وی در جنایت ترور فرمانده سابق سپاه قدس ایران واکنش نشان داد.

وی با اشاره به سخنان رئیسی، گفت: «هیچ نظر مستقیمی در مورد نظرات او ندارم. باید توجه داشته باشیم که رئیسی سیاست‌های خاص خود و مخاطبان خاص خود را دارد و مانند بسیاری از سران در سایر کشورها با مخاطبان خود صحبت می‌کند».

ساکی درباره تأثیر احتمالی سخنان رئیسی بر مذاکرات جاری طرف‌های برجام در وین، گفت که هفته گذشته شاهد پیشرفت‌های اندکی در مذاکرات بودیم و امیدواریم این هفته، پیشرفت‌ها با سرعت بیشتری صورت بگیرد. واضح است که چنانچه با توجه به سرعت پیشرفت‌های هسته‌ای ایران، در آینده نزدیک توافقی حاصل نشود، برجام از هرگونه منفعتی تهی خواهد شد.

به گزارش ایلنا، وی افزود که اولویت واشنگن همچنان دستیابی و اجرای بازگشت سریع و متقابل به تعهدات برجامی است و انتظار دارم که این مذاکرات روی موضوعات مورد بحث متمرکز شود، نه اظهارات سران کشورها.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.