پرش به محتوای اصلی

واکنش شدید یحیی و پرسپولیس به اخراج ترابی

کد خبر 965125
ترابی

 در دقیقه 60 دیدار تیم‌های پرسپولیس و نساجی مازندران در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال، علی صفایی داور این مسابقه مهدی ترابی هافبک پرسپولیس را به دلیل درگیری با مدافع حریف و در ادامه اعتراض به داور از زمین بازی اخراج کرد. در این صحنه پس از تصمیم داور، ترابی به شدت عصبانی بود که افشین پیروانی جلوی این بازیکن را گرفت و او را به بیرون از زمین هدایت کرد.

پیروانی پس از این کار، به سمت داور رفت و در حالی که نیمکت‌نشینان پرسپولیس به تصمیم داور معترض بودند، خطاب به داور گفت: «اگر خطای اول را می‌گرفتی کار به اینجا نمی‌رسید».

در ادامه کش و‌ قوس نیمکت پرسپولیس با صفایی، یحیی گل‌محمدی در جواب داور که دلیل اخراج ترابی را فحاشی دانست، با فریاد بر سر داور گفت: «بگو ترابی چه ناسزایی گفت که اخراجش کردی؟». گل‌محمدی با پادرمیانی کریم باقری در نهایت از زمین بازی خارج شد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.