پرش به محتوای اصلی

واکنش ابتکار به جلوگیری از عروسی دختر ۹ ساله

کد خبر 358629
98

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از اقدام به موقع دادستانی مشهد در جلوگیری از عروسی مشکوک دختر ۹ ساله با مردی بزرگ‌سال تقدیر کرد.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در واکنش به خبر جلوگیری دادستانی مشهد از عروسی دختر ۹ ساله بدون ولی با مردی بزرگ‌سال در رشته توییتی، نوشت:« سرکار خانم نیره عابدین‌زاده، معاون محترم دادستان [مرکز] خراسان رضوی، از شما بابت این اقدام شجاعانه که امید به عدالت را زنده می‌کند تشکر می‌کنم و امیدوارم در موارد دیگری که سوءاستفاده از زنان و کودکان را در برگرفته با همین قاطعیت اقدام کنید».

وی ادامه داد:«هم‌چنین از اورژانس اجتماعی ١٢٣ که سبب کشف این جنایت شد تشکر می‌کنم و امیدوارم با حمایت از اورژانس اجتماعی و معرفی گسترده‌تر این خدمات بتوانیم جلوی جرایم علیه کودکان و نوجوانان را بگیریم».

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.