پرش به محتوای اصلی

واردات لوازم خانگی کارکرده صحت دارد؟

کد خبر 735155
واردات-لوازم-خانگی-کارکرده-صحت-دارد؟

رئیس اتحادیه لوازم خانگی در پاسخ به این پرسش که واردات لوازم خانگی دست دوم چقدر جدی است؟ گفت: واردات لوازم خانگی دست دوم از دیگر کشورها اشتباه محض است و واردات این کالاها به کشور چندان جدی نیست.

اکبر پازوکی با اشاره به وضعیت بازار لوازم خانگی بیان کرد: وضعیت بازار لوازم خانگی راکد است. به دلیل افزایش قیمت‌ها خریداری در بازار وجود ندارد. برخی‌ برای تهیه جهیزیه مجبور هستند که برای خرید کالا وارد بازار شوند.

پازوکی به افزایش تولید کالاهای لوازم خانگی اشاره کرد و گفت: تولید لوازم خانگی نسبت به سال گذشته افزایش یافته است اما ممنوعیت واردات کالاهای لوازم خانگی باعث شده که افزایش تولید کالاها چندان به چشم نیاید.

منبع: تجارت نیوز

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.