پرش به محتوای اصلی

هواوی Mate XT2 را معرفی کرد/ گوشی سه‌تکه تقریباً سه هزار دلاری

کد خبر 1228519
هواوی Mate XT2

هواوی نسل جدید گوشی سه‌تکه خود با نام Mate XT2 را معرفی کرده است؛ محصولی که با باز شدن دو لولا به نمایشگری تقریباً در اندازه یک تبلت تبدیل می‌شود و نشان می‌دهد رقابت بر سر گوشی‌های تاشو وارد مرحله تازه‌ای شده است.

بازتاب_ قیمت نسخه پایه Mate XT2 از ۱۹ هزار و ۹۹۹ یوان، معادل حدود ۲۹۸۰ دلار آغاز می‌شود و نسخه‌های گران‌تر آن به حدود ۳۷۰۰ دلار می‌رسند.

فروش رسمی دستگاه از ۱۲ سپتامبر آغاز خواهد شد.

هواوی می‌گوید نسل جدید به تراشه Kirin 9050 Pro مجهز شده و عملکرد کلی آن نسبت به نسل قبلی به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.

مقاومت بهتر در برابر آب، مکانیزم جدید لولا، دوربین‌های ارتقایافته و نمایشگری که مشاهده محتوا از زاویه کناری را دشوارتر می‌کند از دیگر ویژگی‌های اعلام‌شده گوشی هستند.

این محصول در شرایطی معرفی شده که رقابت بازار گوشی‌های تاشو شدت گرفته است.

شیائومی نیز در حال معرفی مدل جدید خود است و توجه بازار به نسل بعدی آیفون‌های اپل معطوف شده؛ به‌خصوص با توجه به گمانه‌زنی‌ها درباره ورود احتمالی اپل به بازار دستگاه‌های تاشو.

هواوی در بازار چین موقعیت بسیار قدرتمندی دارد. داده‌های منتشرشده نشان می‌دهد این شرکت در بخش گوشی‌های تاشو سهمی به مراتب بالاتر از سایر رقبا دارد.

تحریم‌های آمریکا همچنان دسترسی هواوی به برخی فناوری‌های پیشرفته را محدود کرده‌اند، اما این شرکت در سال‌های اخیر تلاش کرده زنجیره تأمین و تراشه‌های اختصاصی خود را توسعه دهد.

Mate XT2 بیش از آنکه محصولی برای بازار انبوه باشد، نمایش توان مهندسی هواوی محسوب می‌شود.

قیمت بسیار بالا احتمالاً فروش گسترده آن را محدود خواهد کرد، اما فناوری سه‌تکه می‌تواند مسیری را نشان دهد که بازار گوشی‌های هوشمند در سال‌های آینده دنبال خواهد کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.