پرش به محتوای اصلی

هندبال استقلالی ها در روزی که حسینی تمرین کرد

کد خبر 191060
63

تمرین امروز تیم فوتبال استقلال در حالی برگزار شد که سید حسین حسینی امروز بدون مشکل در کنار دیگر بازیکنان به تمرین پرداخت.

تمرین امروز تیم فوتبال استقلال از ساعت 11:30 در زمین ورزشگاه صنایع دفاع و پشت درهای بسته برگزار شد.

*پیش از شروع تمرین امروز وینفرد شفر برای دقایقی با بازیکنان استقلال صحبت و نکات تاکتیکی مد نظرش را برای آنها توضیح داد.

*سید حسین حسینی که طی دو روز گذشته به دلیل سرماخوردگی با استقلالی ها تمرین نکرده بود امروز در کنار سایر بازیکنان در کارهای گروهی شرکت کرد. این بازیکن مشکلی برای همراهی استقلال در دیدار با تراکتورسازی ندارد.

*در بخش ابتدایی تمرین امروز بازیکنان بدن‌های خود را گرم کرده و در بخش بعد هندبال بازی کردند.در آیتم بعد فوتبال درون تیمی برگزار شد که شفر در این تمرین چندین بار با سوت‌های خود برنامه تاکتیکی را قطع کرد و بعد از ارائه نکات مد نظر مجددا تمرین را ادامه داد.

*سرور جباروف تنها غایب تمرین امروز استقلال بود.

*بازیکنان استقلال فردا آخرین تمرین خود را قبل از بازی با تراکتورسازی در تهران برگزار خواهند کرد و سپس برای سفر به تبریز راهی فرودگاه خواهند شد. قرار است اعضای این تیم در هتل پارس این شهر مستقر شوند.

به گزارش فارس، دیدار تیم‌های تراکتورسازی و استقلال ساعت 14:30 روز جمعه در ورزشگاه یادگار امام شهر تبریز برگزار خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.