پرش به محتوای اصلی

همکاری مجدد با کارلتو؛ مرکاتو: ‌سن‌‌ژرمن با آنچلوتی تماس گرفت

کد خبر 654418
همکاری-مجدد-با-کارلتو

بنابه اعلام یک سایت،‌ کارلو آنچلوتی ممکن است یکبار دیگر سکان هدایت پاری‌‌سن‌ژرمن را برعهده گیرد.

 

سایت مرکاتو خبرداد که تماس‌های از طرف تیم قهرمان لوشامپیونه با مربی کنونی ناپولی ایتالیا گرفته شده است.

 

 

طبق این اعلام،‌توماس توخل آلمانی هرچند تا سال 2021 با پاریسی‌ها قرارداد دارد اما مدیریت باشگاه فرانسوی می‌خواهد در تابستان آینده مربی جدیدی را به جایش استخدام کند.

 

به گزارش فارس، برهمین اساس کارلو آنچلوتی که در سال‌های 2011 و 2012 هدایت سن‌ژرمن را برعهده داشت،‌گزینه مورد نظر سران باشگاه است.

 

وی در سال 2011 در حالی حاضرشد با باشگاه متمول فرانسه کارکند که 6 ماه خانه‌نشین بود.در نخستین فصل حضورش در پاریس،‌قهرمانی را به تیم نه چندان مطرح مون‌پولیه واگذار کرد.

 

در تابستان همان سال ستارگان مطرحی همچون زلاتان ابراهیموویچ، تیاگو سیلوا،‌ازکوییل لاوتزی را به خدمت گرفت و تیمی کهکشانی را تشکیل داد.

 

البته در همین ارتباط هفته‌نامه اشپورت‌بیلد گزارش کرد توماس توخل در صورت ترک اجباری پایتخت فرانسه،‌به آلمان خواهد رفت تا مسئولیت بایرن مونیخ را بپذیرد.

 

طبق نوشته این نشریه هانس دیترفلیک،‌مربی موقت باواریایی‌ها،‌دستیار شماره یک توخل نزد باواریایی‌ها خواهد بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.