پرش به محتوای اصلی

هفتمین مظنون حمله تروریستی لندن دستگیر شد

کد خبر 35186
13

پلیس انگلیس که در حال بررسی درباره حملات تروریستی مرگبار اوایل هفته گذشته است، از بازداشت مظنونی ۱۹ ساله در مرکز پلیس در جنوب لندن خبرداد.

به گزارش بازتاب به نقل از العالم، پلیس لندن با انتشار بیانیه ای در پایگاه اطلاع رسانی خود افزود: بازداشت این مظنون بنابه قانون مبارزه با تروریسم صورت گرفت.

اسکاتلندیارد پیشتر شش مظنون را در رابطه با حادثه تروریستی روز یکشنبه در لندن بازداشت کرد.

در حمله تروریستی یکشنبه گذشته به پل لندن، سه تروریست پس از زیر گرفتن عابران با خودرو، با چاقو به رهگذران حمله ور شدند. در این حمله هشت نفر کشته و حدود 50 تن دیگر زخمی شدند.

پارلمان انگلیس ( وستمینستر) در 22 ماه مارس گذشته نیز شاهد یک حمله تروریستی با خودرو بود که در جریان آن شمار زیادی زخمی و پنج نفر از جمله یک افسر پلیس و نیز عامل حمله کشته شدند.

دو هفته پیش نیز در جریان یک حمله بمب‌گذاری انتحاری در سالن کنسرت ‘آرینا’منچستر’ دستکم 22 نفر کشته شدند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.